This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
Parameter Beskrivning
Botanisk Navn
Pakningsstørrelse
15 kg
Minimum ordrekvantitet
15 kg
Oprindelse
Afrika, Sydamerika
Udseende
Wafers/Mynter
Findes i
Bulk, Eget label
Kvalitet
Organisk og konventionel
Holdbarhedstid
24-36 måneder
Serveringsstørrelse
28 gram
Kategori

Theobroma-kakaotræet har en frugt som bruges til at kakaopasta. Det er et naturligt produkt lavet af malede kakaonibs. De rå kakaobønner knuses og bliver til en flydende masse som bruges til at lave rå kakaopasta. Hvis man efterlader denne pasta i stuetemperatur, får den hurtigt en solid form og så har man kakaopasta. Der er kun helt naturlige ingredienser i kakaopasta og det indeholder 55% kakaosmør. Dette produkt er meget smidigt og du kan bruge organisk kakao til enhver opskrift med chokolade.

Vi bruger de fineste kakaobønner og fermenterer dem for at reducere den bitre smag, når vi producerer kakaopasta eller kakaomasse. Bønnerne afskalles, tørres og fermenteres for at lave kakaopastaen. Først males bønnerne for at blive til kakaosmør eller kakaopasta og derefter smeltes de for at blive til kakaomasse

Hvordan man anvender kakaopasta wafers

Kakaopasta wafers kan bruges hovedsageligt i ting som chokoladebudding, traditionelle chokoladebars, chokoladedrikke og chokoladekager.

Grossistsalg af kakaopasta/kakaomasse wafers

Køb kakaopasta/kakaomasse wafers i engrosmængder fra NutriBoost. Forvent lav minimum ordrekvantitet, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Vi leverer i eget label og bulkforpakning

This website needs you to allow the use of cookies as described in our