Parameter | Beskrivning |
Botanisk Navn
|
|
Pakningsstørrelse
|
15 kg
|
Minimum ordrekvantitet
|
15 kg
|
Oprindelse
|
Afrika, Sydamerika
|
Udseende
|
Wafers/Mynter
|
Findes i
|
Bulk, Eget label
|
Kvalitet
|
Organisk og konventionel
|
Holdbarhedstid
|
24-36 måneder
|
Serveringsstørrelse
|
28 gram
|
Kategori
|
Superfødevarer |
Theobroma-kakaotræet har en frugt som bruges til at kakaopasta. Det er et naturligt produkt lavet af malede kakaonibs. De rå kakaobønner knuses og bliver til en flydende masse som bruges til at lave rå kakaopasta. Hvis man efterlader denne pasta i stuetemperatur, får den hurtigt en solid form og så har man kakaopasta. Der er kun helt naturlige ingredienser i kakaopasta og det indeholder 55% kakaosmør. Dette produkt er meget smidigt og du kan bruge organisk kakao til enhver opskrift med chokolade. Vi bruger de fineste kakaobønner og fermenterer dem for at reducere den bitre smag, når vi producerer kakaopasta eller kakaomasse. Bønnerne afskalles, tørres og fermenteres for at lave kakaopastaen. Først males bønnerne for at blive til kakaosmør eller kakaopasta og derefter smeltes de for at blive til kakaomasse Hvordan man anvender kakaopasta wafers Kakaopasta wafers kan bruges hovedsageligt i ting som chokoladebudding, traditionelle chokoladebars, chokoladedrikke og chokoladekager. Grossistsalg af kakaopasta/kakaomasse wafers Køb kakaopasta/kakaomasse wafers i engrosmængder fra NutriBoost. Forvent lav minimum ordrekvantitet, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Vi leverer i eget label og bulkforpakning