Parameter | Beskrivning |
Botanisk Navn
|
|
Pakningsstørrelse
|
20-25 kg
|
Minimum ordrekvantitet
|
20-25 kg
|
Oprindelse
|
Nederlandene
|
Udseende
|
Hvidligt, brunt pulver
|
Findes i
|
Bulk, Eget label
|
Kvalitet
|
Organisk og konventionel
|
Holdbarhedstid
|
12-24 måneder
|
Serveringsstørrelse
|
¼ kop
|
Kategori
|
Spelt er et kornprodukt der tilhører hvedefamilien. Men det er ikke som hvede. Dette korn er blevet dyrker i Mellemøsten og Europa i hundredvis af år. Selvom det har samme udseende som hvede, er dets ydre skal knust inden brug. Ligesom hvedemel er det smag lidt sød og nøddeagtig. Speltmel er en af de mest populære melsorter, som ikke er hvede. Det bruges i alle hvede-frie opskrifter og i brød og pasta. Speltmels oprindelse Spelt tilhører hvedefamilien. Det er en art af hvede, der er blevet dyrket siden år 5000 før vor tidsregning. Spelt har sit udspring fra Iran hvorefter det fandt vej til Europa. I det sidste århundrede er man også begyndt at dyrke spelt i Nordamerika. Hvordan spelt anvendes Spelt er en nyttig erstatning for hvedemel i forskellige opskrifter med en ratio på 1:1. Spelt indeholder en unik type af gluten. For at give brød struktur behøver spelt mindre æltningstid fordi det er blødt og let at nedbryde, hvilket er det modsatte af hvedemel. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at man ikke overælter speltmel. Ellers ødelægges teksturen i det man ælter. Grossistsalg af speltmel Som grossist af speltmel distribueres vores produkter i store volumen over hele verden. Specielt i Europa leverer vi dette produkt til en række brands og virksomheder. Kontakt os for at få et personligt tilbud.