Parameter | Beskrivning |
Botaniskt namn | |
Paketstorlek |
10 kg
|
Minimum antal | 20kg |
Origen |
Spanien, USA
|
Utseende |
Pulver
|
Tillgänglighet |
Bulk, private labels
|
Kvalitet |
Organisk
|
Användbart liv |
24 måneder
|
Portions storlek |
1⁄4 kop
|
Kategori | Nødder |
Der er forskel på mandelmel og mandelmel. For nogle er det det samme, men ikke for andre. Den ene slags er mere grovere end den anden og vil typisk også stadig indeholde skindet. Vi ser ikke den grove slags så meget i Europa men man kan ofte finde andre steder og specielt i USA. Vores produkt blancheret mandelmel er lavet af rå mandler af høj kvalitet. Generelt er der et ydre lag af brunt skind på rå mandler, som nødden er indkapslet i. Der er ingen skind på vores blancherede mandelmel, og det giver et helt andet touch. Folk foretrækker vores blancherede mandelmel på grund af sin bløde tekstur og smidighed. Det bliver meget bedre når du bager bagværk med vores blancherede mandelmel. Når du fjerner skindet, har mandler en cremet farve og ser perfekt ud i bagværk og forskellige retter. Vores blancherede mandelmel findes i de forskellige varianter Valencia og Carmel som giver en sød smag og en lys, ensartet farve. På vores lager af blancheret mandelmel er der mest Carmel-varianten, da det er den mest velsmagende mandel fremdyrket gennem tiderne. Vi fokuserer på kvalitet så vores kunder får en fantastisk smag. Hvordan man bruger blancheret mandelmel Du kan bruge blancheret mandelmel i stedet for hvedemel. For at løfte smagen på dit bagværk er mandelmel perfekt i køkkenet, da det har en let nøddeagtig og smag er sødt. Hvis nogen vil have noget uden gluten eller med få kulhydrater, er blancheret mandelmel et ideelt alternativ til hvedemel for at kunne nyde dejligt bagværk. Blancheret mandelmel til grossister Som engrossælger af blancheret mandelmel har NutriBoost konkurrencedygtige priser. Vores primære kunder er distributører, grossister, importører og leverandører.