Parameter | Beskrivning |
Botanisk Navn
|
|
Pakningsstørrelse
|
25 kg
|
Minimum ordrekvantitet
|
25 kg
|
Oprindelse
|
Peru
|
Udseende
|
Røde frø
|
Findes i
|
Bulk, Eget label
|
Kvalitet
|
Organisk og konventionel
|
Holdbarhedstid
|
24 måneder
|
Serveringsstørrelse
|
1 kop
|
Kategori
|
Frø og korn |
Quinoa vokser primært i Sydamerika og er kendt for sine spiselige. Den som en kornafgrøde som betragtes som en urteagtig årlig plante. Rød quinoa er en anden almindelig type af quinoa. Der findes mange farvevariationer af quinoa og den hvide er den mest kendte. Sort og rød quinoa begynder også at få mere popularitet. Rød quinoas oprindelse Rød quinoa kommer fra en plante, der hedder Chenopodium quinoa som vokser naturligt i Sydamerika. Soldater i Inkariget kaldte planten Inca Red og derfor er den også kendt under det navn i dens oprindelige region. Ukogte røde quinoafrø er knasende, flade og ovale. De får en lille form som en sfære-agtig form som couscous når de er kogt rigtigt. Kogt rød quinoa har sej og vattet tekstur. Disse frø er kendt som røde quinoafrø, men de har nogle gange en violet farve. Selvom det er et pseudokorn, betragtes det som et helt korn Hvordan man anvender rød quinoa Præcis hvid quinoa kan rød quinoa bruges i langt de fleste situationer. Men det hjælper ikke så meget i søde retter. Man kan bruge det i salater, som erstatning for ris eller retter med kornprodukter, men det er ikke godt til bagning. Rød quinoa har en mere nøddeagtig smag med knasende tekstur. Det er mere velsmagende end hvid quinoa. Grossistsalg af rød quinoa Vi er grossist af rød quinoa. NutriBoost køber direkte fra kilden og kan derfor garantere høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.