Parameter | Beskrivning |
Botanisk Navn
|
|
Pakningsstørrelse
|
10 kg (2×5)
|
Minimum ordrekvantitet
|
20 kg
|
Oprindelse
|
Rusland
|
Udseende
|
Små kerner
|
Findes i
|
Bulk, Eget label
|
Kvalitet
|
Organisk og konventionel
|
Holdbarhedstid
|
12 måneder
|
Serveringsstørrelse
|
2 teskeer
|
Kategori
|
Nødder |
Pinjekerner betragtes ikke som nødder. De er kerner fra en anden sort af fyrretræ som kan spises. De aflange pinjekerner har en elfenbensfarve med en syrlig, nøddeagtig og sød smag. De er en stor smag selvom de er små i størrelsen. Man kan bruge denne velsmagende ingrediens i snack eller i opskrifter. Pinjenødders oprindelse Hvis man ser på den helt præcise definition af pinjekerner, er de kerner fra et fyrretræ som hører til i samme kategori som grankogler. De er blevet spist siden stenalderen, da folk jagede for at overleve. Fyrretræ findes over hele verden, så derfor har alle civilisationer spist disse nødder. Der findes tre hovedtyper af pinyon-træer Nordamerika: Mexicansk pinyon (Pinus cembroides), enkelt-blads pinyon (Pinus monophylla) og Colorado pinyon (Pinus edulis). Der findes også otte andre typer af pinyon-træer som bruges i mindre grad. De hedder Parry pinyon (Pinus quadrifolia), sukker-fyr (Pinus lambertiana), Torrey-fyr (Pinus torreyana), Coulter-fyr (Pinus coulteri) og grå fyr (Pinus sabineana). I dette område bruges det spanske navn for pinyonfyr, som er piñón (i flertal: piñones) Hvordan pinjekerner anvendes Pinjekerner kan bruges til salater, fisk, grønsagsretter og kød. De kan også bruges når man bager eller i pesto. Grossistsalg af pinjekerner Vær foran i konkurrencen og køb pinjekerner direkte fra en grossist som NutriBoost. Vi ligger i en strategisk del af Europa nær havnen i Rotterdam. Derfor kan vi importere varer og distribuere dem effektivt rundt i Europa.