Parameter | Beskrivning |
Botanisk Navn
|
|
Pakningsstørrelse
|
15 kg
|
Minimum ordrekvantitet
|
15 kg
|
Oprindelse
|
Afrika, Sydamerika
|
Udseende
|
Wafers/mynter
|
Findes i
|
Bulk, Eget label
|
Kvalitet
|
Organisk og konventionel
|
Holdbarhedstid
|
24-36 måneder
|
Serveringsstørrelse
|
1 teske
|
Kategori
|
Superfødevarer |
Kakaotræet vokser i tropiske regioner over hele verden og har en frugt, der giver os kakaosmør. Smørret laves af frøkerner og bliver yderligere bearbejdet for at få sin mørke farve med en behagelig smag af kakao præcis som chokolade. Kakaosmør er en ren vegetabilsk sort af fedt som udvindes af kakaobønner, og den er helt naturlig. Kakaobælge er kakaotræets frugter og kakaobønnerne sidder inde i kakaobælgene. Vi får også bønner fra kakaobælgene som bruges til chokolade. Wafers kaldes også for drops og ser meget ud som små mynter. Kakaosmør wafers oprindelse: Kakaosmør er almindeligvis den mest brugte ingrediens i chokolade på grund af dets konsistens og smelteegenskaber. Det er en naturlig frugt med mættet fedt og den er udvundet fra kakaobønner. Den kendes også under navnet chokoladetræ opkaldt efter Mayaernes ord Xocolati som betyder chokolade. Den har en bleg hvid farve og en fremragende kvalitet med en duft og smag som får tænderne til at løbe i vand Anvendelse af kakaosmør wafers Selv kakaosmør ser ud og smager meget som chokolade er dets smag neutral og svær at beskrive. Det kan både bruges i skønhedsprodukter og mejeri-frie fødevarer Grossistsalg af kakaosmør wafers Køb kakaosmør wafers i engrosmængder fra NutriBoost. Forvent lav minimum ordrekvantitet, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Vi leverer i eget label og bulkforpakning.