Parameter | Beskrivning |
Botanisk Navn
|
|
Pakningsstørrelse
|
25 kg
|
Minimum ordrekvantitet
|
25 kg
|
Oprindelse
|
Europa
|
Udseende
|
Frø
|
Findes i
|
Bulk, Eget label
|
Kvalitet
|
Organisk og konventionel
|
Holdbarhedstid
|
12-24 måneder
|
Serveringsstørrelse
|
¼ kop
|
Kategori
|
Frø og korn |
Solsikkekerner til bagning er afskallede og behandlede solsikkeoliekerner. Solsikkekerner til bagning er anderledes end konfekture-sorten, fordi de har en rund form og er stor størrelse. Solsikkekerner til bagning har et højere indehold af olie. Derfor har de også en mørkere farve. Solsikkefrø til konfekture er store, har en bleg og fast tekstur Oprindelse af solsikkefrø til konfekture Solsikken er en af de første planter der blev dyrker i Amerika og er blevet brugt af de indfødte i tusindvis af år. Solsikken menes at stamme fra Peru og Mexico og spanierne tog solsikken med tilbage til Europa. Derefter spredte den sig til andre lande og blev et af de mest populære oliefrø i verden. Solsikkeplantens blomster indeholder en mængde kerner i deres sorte eller grå skal og har form som en tåre. Hvordan solsikkefrø til konfekture anvendes Solsikkefrø til konfekture bruges primært til bagværker og i solsikkeolie. De kan også bruges til at spise som en snack. Grossistsalg af solsikkefrø til konfekture Køb solsikkefrø til konfekture i grossistmængder fra os. Med forpakninger i sække á 25 kg kan vi levere til alle virksomheder som vil have dette produkt uanset om det er en enkelt pose eller en hel container.