Parameter | Beskrivning |
Botanisk Navn
|
|
Pakningsstørrelse
|
20 kg
|
Minimum ordrekvantitet
|
20 kg
|
Oprindelse
|
Peru
|
Udseende
|
Hvidt pulver
|
Findes i
|
Bulk, Eget label
|
Kvalitet
|
Organisk og konventionel
|
Holdbarhedstid
|
12 måneder
|
Serveringsstørrelse
|
1/4 kop
|
Kategori
|
Quinoa er kendt som urteagtig plante der hovedsageligt vokser i Sydamerika og for at være en afgrøde med spiselige frø. Quinoafrø er glutenfrie og er af typen pseudokorn. Quinoamels oprindelse Man begyndte med at dyrke quinoa i Andesbjergene for omkring 7000 år siden. Derfor betragtes det som et ældgammelt frø og en primær fødekilde siden tiden inden Columbus. Da spanierne indledte deres erobringer, blev quinoaen ignoreret fordi de troede det bare var mad for de lokale. Dyrkningen af quinoa nåede sit højdepunkt i sidste halvdel af det 20. århundrede. Nu dyrkes det i områder som Andesbjergene, den nordvestlige del af USA og i Canada. I perioden fra september 2017-2018 indeholdt omkring 255 kommercielle produkter, inklusive bageprodukter, quinoa som ingrediens. Dette lille pseudokorn dyrkes i Andesbjergene. Man kan bruge quinoafrøene ristede eller rå. Hvordan man anvender quinoamel Oftest blandes quinoamel med andre melsorter og bruges i mange produkter så som desserter, brød, wienerbrød og andre søde sager. Quinoamel er ofte enten ristet eller kogt. Det bruges almindeligvis til at blande det med hvedemel for at lave pandekager, desserter, brød og kiks. Quinoa Flour Wholesale Vi er grossist af quinoamel. Udnyt vores gode priser, høje kvalitet og store udvalg. Bestil et personligt tilbud via vores kontaktform.