Parameter | Beskrivning |
Botanisk Navn
|
|
Pakningsstørrelse
|
25 kg
|
Minimum ordrekvantitet
|
25 kg
|
Oprindelse
|
Afrika, Sydamerika
|
Udseende
|
Bønner
|
Findes i
|
Bulk, Eget label
|
Kvalitet
|
Organisk og konventionel
|
Holdbarhedstid
|
24-36 måneder
|
Serveringsstørrelse
|
28 gram
|
Kategori
|
Superfødevarer |
Kakaotræerne bliver dyrket og høstet på små gårde i Amazonasskovene omkring Peru og i Afrika. Det er også der kakaobønnerne kommer fra. Disse bønder høstes, renses, sorteres og tørres meget forsigtigt. Kakaobønner er smagsgivere og råmateriale i chokolade. Disse bønner kan også laves til kakaosmør og andre former for kakao i solid form som f.eks. kakaopulver. Rå kakaobønners oprindelse Det botaniske navn for kakaotræet er Theobroma cacao, og det er det chokolade kommer fra. Kakaobønderne bruges hovedsageligt til at lave chokolade af og de høstes fra dette træ. Frugten fra dette træ kaldes kakaobælg og bønnerne er dette træs frø. Skallen på kakaobælgen er meget hård og har en lys farve. De vokser i grupper på træets grene. I starten er disse kakaobælge små hvide blomster uden duft som kaldes kakaoblomster. Disse blomster vokser på de ældre grene af træet. NutriBoost leverer kakaobønner fra Peru og Afrika. I Peru vokser de primært i skovområder omkring Amazonas så som Junín, Cusco, Ayacucho, og San Martin. Kakaobønner har en bitter smag præcis som usødet chokolade. Anvendelse af rå kakaobønner Den kan males sammen med kaffebønner, afskalles og spises, ristes, knuses og puttes i smoothies, müesli, is, som energi til vandreturen, kagedej eller som erstatning for chokoladestykker i dessertopskrifter. Grossistsalg af rå kakaobønner Køb rå kakaobønner i engrosmængder fra NutriBoost. Forvent lav minimum ordrekvantitet, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Vi leverer i eget label og bulkforpakning.