Parameter | Beskrivning |
Botanisk Navn
|
|
Pakningsstørrelse
|
25 kg
|
Minimum ordrekvantitet
|
25 kg
|
Oprindelse
|
Nederlandene
|
Udseende
|
Hvidt, brunt pulver
|
Findes i
|
Bulk, Eget label
|
Kvalitet
|
Organisk og konventionel
|
Holdbarhedstid
|
12-24 måneder
|
Serveringsstørrelse
|
100 gram
|
Kategori
|
Mel |
Rispulver eller rismel er laves ved at knuse fint ris. Efter at riskornets uspiselige ydre skal er blev fjernet får man brunt rismel. Rismel er gluten-frit og derfor kan det bruges i stedet for hvedemel. Man kan også bruge rismel som tykningsmiddel. Brunt rismels oprindelse: Ris blev dyrket første gang i det sydlige Kina omkring 6000 år før vor tidsregning. Derefter spredte det sig til Indien, Thailand og Vietnam. I øjeblikket står Indien og Kina for 50% af verdens risproduktion. I USA er de største stater, som dyrker ris Arkansas, Louisiana og Californien. De dele af verden, hvor ris er en primær ingrediens i maden, bruger mest rismel i stedet for hvedemel. Efter det kom til den vestlige del af verden i 1980’erne blev det hurtigt hovedingrediensen i bagerivarer og forarbejdede fødevarer. 90% af verdens dyrkning og forbrug af ris sker i Asien. Brune ris har en mørk farve og hård tekstur. Derfor er det primært brugt til brød og kager efter de er blevet knust. Hvordan brunt rismel anvendes Brunt rismel laves efter man har knust de brune fuldkornsris af 100% ren kvalitet. Dette mel giver en nøddeagtig og mild smag. Det er gluten-frit rismel og derfor kan det bruges i gluten-frie bageopskrifter, sovsejævnere og sovse, til brødbagning, muffins og pandekager. Grossist af brunt rismel Leder du efter en grossist af brunt rismel? Lad os hjælpe dig med høj kvalitet og et stort udvalg af ingredienser. Alt sammen købt direkte fra producenten.