Parameter | Beskrivning |
Botanisk Navn
|
|
Pakningsstørrelse
|
25 kg
|
Minimum ordrekvantitet
|
25 kg
|
Oprindelse
|
Europa
|
Udseende
|
Frø
|
Findes i
|
Bulk, Eget label
|
Kvalitet
|
Organisk og konventionel
|
Holdbarhedstid
|
12-24 måneder
|
Serveringsstørrelse
|
¼ kop
|
Kategori
|
Frø og korn |
Solsikkekerner til bagning er afskallede og behandlede solsikkeoliekerner. De er mindre i størrelse med rund form og en sød smag. Solsikkekerner til bagning har et højt indehold af olie. Derfor har de også en mørkere farve. Konfekture-varianten af solsikkekerner til bagning er større, hvidere i farven og let at bide i. Oprindelse af solsikkekerner til bagning Solsikken er en af de første planter der blev dyrket i Amerika og er blevet brugt af de indfødte i tusindvis af år. Solsikken menes at stamme fra Peru og Mexico og spanierne tog solsikken med tilbage til Europa. Derefter spredte den sig til andre lande og blev et af de mest populære oliefrø i verden. Solsikkeplantens blomster indeholder en mængde kerner i deres sorte eller grå skal og har form som en tåre. Hvordan solsikkekerner til bagning anvendes Dette produkt kan bruges i bagværk og solsikkeolie eller det kan også spises som en snack. Grossistsalg af solsikkekerner til bagning. Køb solsikkekerner til bagning i grossiststørrelser hos os. Med forpakninger i sække á 25 kg kan vi levere til alle virksomheder som vil have dette produkt uanset om det er en enkelt pose eller en hel container.